Hanna Stenholm
Varatuomari

Hanna Stenholm valmistui oikeustieteen kandidaatiksi (oikeustieteen maisteriksi) Helsingin Yliopistosta 2007. Opiskeluaikana hän oli työharjoittelussa mm. Ulosottolaitoksella, Vaasan hovioikeudessa ja Vaasan hallinto-oikeudessa. Hanna auskultoi Pohjanmaan käräjäoikeudessa 2008 ja sai tittelin varatuomari vuonna 2009. Hän on sen jälkeen työskennellyt ELY-keskuksessa lakimiehenä sekä useamman vuoden asianajajana. Hanna on toiminut notariaattipäällikkönä Närpiön Säästöpankissa vuodesta 2014 vuoteen 2021.

Maria Mickelsson
Varatuomari

Maria Mickelsson valmistui juristiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2010 ja vuonna 2012 hän sai varatuomarin arvon. Marialla on aikaisempaa työkokemusta oikeuslaitoksesta ja oikeusavusta.

Ann-Christine Ingves
Oikeusnotariaatti

Nimeni on Ann-Christine Ingves ja hoidan monenlaisia asioita perukirjoista kauppakirjoihin sekä maatalouden sukupolvenvaihdokset Kristiinankaupungin ja Närpiön konttoreissa. Koulutukseltani olen oikeusnotariaatti ja olen työskennellyt näiden asioiden parissa viimeisimmät 13 vuodet. Ajanvaraukset voit tehdä tässä tai soittamalla numeroon 0400 411 126.

Yasmine Hedman

Yasmine Hedman
Valtiotieteen maisteri

Nimeni on Yasmine Hedman ja olen toimiston oikeudellinen assistentti. Työskentelen muutamana päivänä viikossa Närpesin toimistolla ja muutamana päivänä viikossa Malaxin toimistolla. Avustan muun muassa lakimiehiämme erilaisissa asioissa ja hoidan etujärjestöasioita. Vastaan myös toimiston ajanvarauksesta. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri, ja olen viime vuosina työskennellyt viestintäalalla, mutta minulla on myös monen vuoden työkokemus etujärjestöasioista.

Pia-Maria Sillanpää

Pia-Maria Sillanpää
Varatuomari

Nimeni on Pia-Maria Sillanpää ja voit ottaa yhteyttä minuun m.m. rikosoikeudellisissa asioissa. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt kuusi vuottaa tuomioistuinlaitoksessa. Viimeiset vuodet olen toiminut aluesyyttäjänä Länsi-Suomen syyttäjäaluella. Vapaa-aikani vietän mielelläni padelkentällä.

placeNärpiöntie 6, 64200 Närpiö

placeMerikatu 49, 64100 Kristiinankaupunki

placeIndustrivägen 2 A 2, 66100 Maalahti

placeKauppapuistikko 16 A 20, 65100 Vaasa

mailhanna [at] hannastenholm.fi (hanna[at]hannastenholm[dot]fi)

phone+358 (0)40 624 0962

Suomen Vahvimmat Kulta
AAA